Kim Køppen

Forfatter, oplægsholder, rådgiver, supervisor. Uddannet Master i Specialpædagogik, PD i specialpædagogik, Diploma of Leadership og lærer. Fungerende formand for alumneforeningen for masteruddannelserne i hhv. social- og specialpædagogik ved Århus Universitet.

Har fungeret som intern- og ekstern konsulent, som leder og som underviser indenfor den vidtgående specialundervisning igennem 25 år. Har ledet Københavns Kommunes kompetencecenter for ADHD over en 4 årig periode. Har siddet i det centrale visitationsudvalg for den vidtgående specialundervisning i Lyngby Taarbæk Kommune gennem 5 år. Tilknyttet UCC i faget specialpædagogik som vejleder og eksaminator.

Videnscenter for ADHD

Ud over ovenstående er jeg leder af Videnscenter for ADHD, der er en uafhængig konsulent- og undervisningsvirksomhed, der har til formål at indsamle og formidle viden om ADHD. I denne rolle har jeg stået for mange læringsforløb og kursusoplæg om undervisning, pædagogik og diagnoser m.m. Er du interesseret i at læse mere om Videnscenter for ADHD, så klik på overskriften for dette afsnit (det fungerer som link)
 

Anmeldelser

 • Heidi Sørensen
  Jeg har fået lov til at dele denne dejlige besked fra Lykke Heidi Sørensen, som har bragt opslaget som status på sin facebook side, som kommentar til det forløb, hun har hos mig. "Skøn dag, feriedag. Dagen er startet med at jeg var hos min "livline" Kim Køppen. Kim hjælper mig med de ting, der gør ondt i "livet". Jeg har haft rigtig meget dødsangst med alt det I ved jeg har/ og er igennem med Sygehusene. Og her gør Kim Køppens hjælp virkelig rigtig, rigtig godt for mig, og selvfølgelig også for Manse ."
 • Mads Tandrup
  Specialist i almen medicin / læge
  Til alle som kan have glæde af dette. Gennem det seneste år har jeg overfor patienter, der havde brug for hjælp i form af sparring eller terapi anbefalet Kim Køppen. Tilbagemeldingerne jeg får, taler for sig selv, de er yderst positive. Jeg vil derfor fortsat anbefale Kim overfor mine patienter, ved behov. Kender du nogen, der har brug for hjælp, kan jeg stå inde for en anbefaling af Kim.
 • Heidi Sørensen
  Kompliceret sygdomsforløb
  Heidi Sørensen har bragt dette status opslag på sin facebookside (og spurgt, om jeg ikke vil benytte det som reklame for mit terapeutiske arbejde. Jo, det vil jeg :-)) Skøn dag, feriedag. Dagen er startet med at jeg var hos min "livline" Kim Køppen. Kim hjælper mig med de ting, der gør ondt i "livet". Jeg har haft rigtig meget dødsangst med alt det I ved, jeg har og er igennem med sygehusene. Og her gør Kim Køppens hjæp virkelig rigtig, rigtig godt for mig.