Kim Køppen

Forfatter, oplægsholder, rådgiver, supervisor. Uddannet Master i Specialpædagogik, PD i specialpædagogik, Diploma of Leadership. Fungerende formand for alumneforeningen for masteruddannelserne i hhv. social- og specialpædagogik ved Århus Universitet.

Har fungeret som intern- og ekstern konsulent, som leder og som underviser indenfor den vidtgående specialundervisning igennem 25 år. Har ledet Københavns Kommunes kompetencecenter for ADHD over en 4 årig periode. Har siddet i det centrale visitationsudvalg for den vidtgående specialundervisning i Lyngby Taarbæk Kommune gennem 5 år. Tilknyttet UCC i faget specialpædagogik som vejleder og eksaminator.
 

Mit primære interesse og fokus lige nu er:

Har fungeret som intern- og ekstern konsulent, som leder og som underviser indenfor den vidtgående specialundervisning igennem 25 år. Har ledet Københavns Kommunes kompetencecenter for ADHD over en 4 årig periode. Har siddet i det centrale visitationsudvalg for den vidtgående specialundervisning i Lyngby Taarbæk Kommune gennem 5 år. Tilknyttet UCC i faget specialpædagogik som vejleder og eksaminator.

Referencer

Mads Tandrup Læge Anbefaling af Kim Køppen

Mads Tandrup Læge - Specialist i almen medicin 

Gennem det seneste år har jeg overfor patienter, der havde brug for hjælp i form af sparring eller terapi anbefalet Kim Køppen.

Tilbagemeldingerne jeg får, taler for sig selv, de er yderst positive. Jeg vil derfor fortsat anbefale Kim overfor mine patienter, hvis behov.
Kender du nogen, der har brug for hjælp, kan jeg stå inde for en anbefaling af Kim.

Kim arbejder med kognitive samtaler, mindfulness teknikker samt med hypnose og hypnoterapi.
Du er velkommen til at dele denne anbefaling.


Hypnoterapi imod katastrofetanker - Én behandling

Hej Kim
Tak for behandling forleden. Du skal lige have denne tilbagemelding.
I dagene efter, dvs onsdag, torsdag og fredag var jeg fyldt med uro og en masse tanker. Jeg kunne mærke, at jeg havde svært ved at acceptere, at løsningen var så enkel, at det "bare" var den hændelse, da jeg var lille, som lå til grund for al den frygt. Men fredag aften var det, som om det hele faldt på plads inden i mig, og siden har jeg haft det godt uden negative tanker og katastrofetanker.

Det er en lettelse.
Så umiddelbart føler jeg ikke at jeg har brug for flere behandlinger.
Mange hilsner fra ...


Hypnoseterapi mod generaliseret angst - To behandlinger

Hej Kim.
Ville lige sige mange gange tak for hjælpen i mandags! Det har virket super godt. Tirsdag, onsdag og torsdag har der slet intet været med hensyn til min angst. I weekenden var der en smule, men så lidt at jeg kunne tænke det væk på 2 min. Idag kan jeg heller intet mærke.
Endnu engang tusinde tak for din hjælp - er evig taknemlig.
Hilsen Kamilla. 


Engelskborgskolen - Lyngby Taarbæk Kommune

Vi har brugt Kim Køppen som ekstern konsulent her på skolen i mange år. Kim har en meget stor viden og erfaring om børn med ADHD. Både forældre og lærere har haft stor glæde af den vejledning og de redskaber, som Kim Køppen har givet dem. Vi har ligeledes brugt Kim som oplægsholder om emnet "Børn med ADHD" for alle skolens medarbejdere.


Oplæg i Sex og Samfund

Hej Kim
Jeg synes din store erfaring og viden gjorde, at det blev et rigtig godt oplæg, som ramte lige i plet....,så vi er meget tilfredse.
Vh. JONAS PAUSTIAN BORUP, - National projektmedarbejder sexogsamfund.dk  


Rådgivning og vejledning i fht. 4. årig dreng i børnehave - mormor skriver:

Kære Kim Køppen!
Jeg vil gerne takke dig for din indsats for min familie.
Der opstod problemer i mit barnebarns institution, som krævede hurtig afklaring og løsning. Jeg kunne som fagperson ikke selv gå ind, da jeg jo samtidig er mormor. Det var en svær situation, men du kom straks til hjælp med ro, overblik og din store faglige kompetence. Du gjorde et stort og grundigt stykke arbejde, situationen blev afklaret, og du hjalp familien med at træffe de nødvendige beslutninger. Tak for det!
En mormor.


Afgangsstuderende fra UCC 

Hej Kim!
Tak for en fantastisk vejledning til mit afgangsprojekt - Jeg vil til hver en tid anbefale dig til andre!
Jeg håber, at vores veje på et tidspunkt igen krydses i en anden faglig sammenhæng :)
Vh Pernille Pi Steiness


Mor til dreng i børnehave skriver:
Observations- og supervissionsforløb i børnehave

Kim Køppen har foretaget observationer af vores søn privat samt i børnehaven mhp udredning samt supervision af pædagogerne. Han har i den forbindelse udarbejdet en PPV (pædagogisk psykologisk vurdering).
Kim Køppen har igennem hele forløbet været meget engageret og udvist en stor faglig dygtighed. Vi har følt os trygge og respekterede som forældre.


Dreng 4 år med Prader Willi Syndrom

Jeg er mor til en dreng på 4 år. Min søn er født med Prader Willi Syndrom. Det er som udgangspunkt en ret heftig diagnose, men i min søns tilfælde er han usædvanlig let berørt. Derfor er han i en ret almindelig børnehave, hvor der er lidt bedre bemanding.
Vores problem har især bestået i, at vores egne oplevelser ikke har stemt overens med PPR vurderinger. Dermed ikke sagt at de altid tager fejl. Men her tog de fejl. Og i særdeleshed var de ikke villige til at hjælpe med noget andet end en special institution for børn med svære udfordringer. Det eneste vi gerne ville have hjælp til var en talepædagog, men det var der ikke mulighed for.

Det medførte at børnehaven og vi blev mere og mere usikre på om det vi nu gjorde, var godt nok.
I sidste ende var jeg så træt af disse endeløse og meget lidt hjælpsomme møder, der bare virkede meget triste og efterlod os som forældre, og pædagogerne i børnehaven, vældig mismodige. Vi havde besøgt den anden institution et par gange, og der hører vores dreng bestemt ikke hjemme. Så hvad skal man så gøre som en stærkt engageret forældre?? Man skal få en uvildig specialist der kun, og kun, er barnets advokat, indover.
Jeg havde det store held at få anbefalet Kim Køppen. Det er bare så utrolig vigtigt, at der kommer en så stor kapacitet som Kim indover. Kim ikke har nogen økonomisk dagsorden og er ikke kommet for at tale forældrene efter munden. Hans adelsmærke er at være børnenes talsmand. Jeg/vi var helt indstillet på at vi ikke nødvendigvis ville få ret, eller være ubetinget glade for Kims betragtninger. Men det var, og er vi.

Kim besøgte os 2-3 timer i hjemmet og ligesådan i børnehaven. Alene for at være sammen med og iagttage vores søn. Allerede her er der tale om en væsentlig forbedring i seriøsitet. Til sidst havde Kim, to af pædagogerne og jeg selv et afsluttende møde, hvor Kim fremlagde sine iagttagelser og anbefalinger.
Det har betydet, at vi alle er meget mere rolige og ikke hele tiden er i tvivl om, hvorvidt vi nu gør det godt nok.
Og – vores søn taler pludselig meget mere og bedre!! Måske er det fordi han kan mærke, at der er mere ro på, måske var det kommet alligevel. Jeg tror også den forbindelse som Kim og vores søn hurtigt fik har haft afgørende betydning. Hvem vil ikke gerne møde en voksen, der ikke taler ned til én hele tiden?
Det er næppe sidste gang Kim Køppen hjælper vores familie, for når man er havnet i ”systemet” qua en diagnose, har man brug for hjælp og støtte til at styre. Hjælp udefra. Og det er Kim.