Hypnoterapi

Hypnoterapi

Hypnose er korttidsterapi, der har effekt overfor alle lidelser, der rummer en psykologisk dimention. De fleste behandlinger tager 2-3 gange, og ofte vil man allerede mærke en stor forskel efter første gang.

Enkelte bliver helt kureret efter én gang. Ændringen er varig og påvirker dit liv positivt ofte også på andre områder end forventet.

Er du interesseret i forhold til de muligheder, som hypnose giver i en erhvervsmæssig sammenhæng så klik her: Erhvervskunder 

Om behandlingen

Før den første behandling udfylde et spørgeskema, som du får tilsendt. Her får du lejlighed til kort at beskrive din problemstilling (du kan vælge dette fra, hvis du ønsker)

En behandling varer fra ca. en time til 1½. Du vil på forhånd få forklaret, hvad der skal ske, og hvordan du skal gøre. Hypnose kræver intet forudkendskab og alle kan hypnotiseres.

Behandlingsfilosofi

Jeg arbejder ikke på kun at løse det problem, som du evt. kommer for at få løst, men også på at ændre/skabe det adfærdsmønster, der kan sikre dig mod lignende problemer i fremtiden.

 

Hypnoterapi er en effektiv behandlingsform overfor en lang række områder, nogle af disse er listet op nedenfor:

Spiseforstyrrelser op hypnose

Angst 

Alarmberedskab

Depression

Eksamensskræk

Fobier  

Flashback

Generthed

Hukommelsestab

Isolation

Problemvrede - for voldsom temperament 

Rygestop

Selvtillid - få mere

Selvværd - styrk det

Smerter

Stress

Søvnproblemer

Traume - PTSD

 

Har du spørgsmål til hvorledes hypnoterapi vil kunne hjælpe dig med en problemstilling, så kontakte mig for yderligere information